Alternatív terápia kutyáknak

Alternatív terápia kutyáknak

Kutya fizioterapeuta szakember aktívan bevonja a gazdikat is a kutya rehabilitációba.  Lépésről lépésre megtanítja nekik a  terápiás kutyamasszázs főbb elemeit, az ízületi kimozgatásokat, az izmok nyújtását, és a kutya gyógytorna csínját-bínját. Mivel nagyon lényeges a napi rendszeresség a kutya rehabilitáció során, ezért van a gazdiknak is nagy szerepük ebben a tevékenységben.

Általában ezt egy örömteli elfoglaltságként élik meg a gazdik, mert a szokásos  simogatás egy részét ettől kezdve szeretetteljes, de specifikus kutyamasszázs váltja fel, a kutya gyógytorna pedig akár megfelelhet a közös játéknak is kutya és gazdi között.

Egyszóval  ezáltal gazdi és kutya egyaránt profitál a kutya fizioterápia jótékony hatásaiból. Egy idő után pedig,  ahogy a közeledik a rehabilitáció vége, a kutya egyre szebben jár és egyre erősödik,  a kutya fizioterapeuta szakember teljesen átadja helyét a gazdinak, aki addigra már biztonságosan megtanulta és begyakorolta az alkalmazandó kutyamasszázs fogásokat, egyéb technikákat, és a gyógytorna elemeket.

SZOLGÁLTATÁSOK
- Kutya fizioterápia - Kutya gyógytorna - Kutyamasszázs - Kutya rehabilitáció - Alternatív terápia kutyáknak - Életmód-tanácsadás

Tovább az eszköztárra