NÉHÁNY SZÓ MAGAMRÓL

">

Balogh Csilla, kutya-fizioterapeuta vagyok.

Hatalmas lelkesedéssel és a szakma iránti nagy tisztelettel tanultam a kutya-fizioterápia és gyógytorna csínját-bínját, és 2015-ben szereztem képesítést a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaságnál. Az Állatorvosi Egyetemen működő fizioterápiás rendelőben gyakorolva láttam, hogy milyen csodás gyógyulásokat lehet elérni a fizioterápia segítségével, és tudtam, hogy megtaláltam azt az állatokat segítő foglalkozást, amit régóta kerestem.

Azóta sok-sok kutyával, cicával, nyuszival dolgoztam, és segítettem őket a gyógyulásukban. Megható pillanatok, amikor egy korábban járásképtelen kutya megteszi első önálló lépéseit, vagy egy balesetet szenvedett cica újra tud mozogni és önfeledten játszani. Munkám során gyönyörű kutya-gazdi kapcsolatok tanúja lehetek, csodálatos embereket és állatokat ismerhetek meg, egyszóval úgy érzem, hogy a kutya fizioterápia nem csupán egy hasznos segítő szakma, hanem egy szívet-lelket melengető elfoglaltság is egyben.

Budakalász Dunaparti övezetében nyitottam meg kutya fizioterápiás rehabilitációs stúdiómat. Jó megközelíthetőség, közvetlen, ingyenes parkolási lehetőség.

A kutya fizioterápia árakról ITT adok tájékoztatást, hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki a kezelés ára.

A KAPCSOLAT menüpontban találhatók az elérhetőségeim, amennyiben a telefont nem veszem fel, vissza fogom hívni!

„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül.” 

(Gerard Durrell)

Tovább az eszköztárra