KUTYAMASSZÁZS

KUTYAMASSZÁZS

A terápiás kutya masszázs  a gyógyhatásain kívül a kutya érzelmi, fizikai állapotáról is képet ad.

Segítségével felmérhetjük, hogy a izomzat állapota egységes-e, vagy vannak-e olyan területek, amelyek eltérnek egymástól. A páros testrészek szimmetrikusak-e, vagy eltérést észlelünk közöttük. Az izomzat bizonyos területeken lehet túlterhelt, feszült, máshol pedig petyhüdt, ezek mind a kutya egészségi állapotáról adnak tanubizonyságot, továbbá ennek alapján dönthetünk arról, hogy milyen masszázs elemeket, technikákat használunk.

A masszázsnak számos jótákony élettani hatása van tudományosan is bizonyítva.

Ezek többek között, a fájdalom csillapítása, a keringés fokozása, az anyagcsere javítása,a regeneráció segítése sportolás után, az idegpályák regenerálása, az izmok rugalmasságának fokozása, az immunrendszer működésének javítása, és nem utolsó sorban endorfinok, boldogság hormonok termelődnek a hatására.

A kutya masszázs  egy olyan eleme a kutya rehabilitációjának, amit minden esetben megtanítunk a gazdiknak, akik ezáltal a kis kedvencük szeretgetését, simogatását, speciális fogásokkal, masszázs elemekkel tudják fűszerezni.

SZOLGÁLTATÁSOK
- Kutya fizioterápia - Kutya gyógytorna - Kutyamasszázs - Kutya rehabilitáció - Alternatív terápia kutyáknak - Életmód-tanácsadás

Tovább az eszköztárra