ÁRAK AZ ÁLLATI JÓ GYÓGYTORNA FIZIOTERÁPIÁS STÚDIÓBAN

Az első kezelés időtartama 60 perc, amely magában foglalja az állapotfelmérést, a kezelési terv felállítását, az első kezelést és egy alap tudás-csomag átadását a gazdinak, aki ezzel önállóan elkezdheti kis kedvence segítését a rehabilitációban.

A további kezelések időtartama 40-60 perc a kutya állapotától és a szükséges kezelési formától függően. Minden alkalommal újra felmérem a kutya állapotát és ennek függvényében rugalmasan alakítom a kezelés menetét, illetve a gyógytorna gyakorlatokat. Minden új elemet begyakorlunk a kutyával és a gazdival egyaránt.  Ezután mindent részletesen leírok a kutya kezelési lapjára, és ezt emailben átküldöm a gazdinak. Ez, mintegy vezérfonal,  segítségére van az otthoni feladatok végzésénél.

A kutya fizioterápia  ára 20 000 Forint. Ebben minden éppen szükséges fizioterápiás eszköz használata is benne van (TENS, pulzáló mágneses tér kezelés, orvosi lágylézer).

Amennyiben a gazdi aktívan részt vesz a kutya rehabilitációjában és rendszeresen végzi az otthoni gyakorlatokat, akkor elég, ha heti egyszer találkozunk.  A kutya állapota általában javul annyit, illetve erősödik annyira, hogy tovább tudunk lépni mind a kezelési elemekben, mind a gyógytorna gyakorlatokban.  Természetesen vannak olyan esetek, amikor a kutya állapota eleinte gyakoribb fizioterápiás ellátást igényel, illetve az is előfordul, hogy a gazdinak nincs ideje, ereje, kedve az otthoni gyakorlásra, ezért inkább rendszeresen , heti többször hozza kezelésre a kutyát.

A kutya rehabilitációja végére a gazdinak egy teljes kis tudás-csomagja lesz a kutyája masszírozását, ízületi kimozgatását és gyógytornáztatását illetően.  Az esetek többségében gazdi és kutya annyira megkedvelik a gyógytornát és az otthoni kutya masszázst, hogy a rehabilitációs foglalkozások után is megtartják a napi rutin részeként. Sokan pedig heti, két heti rendszerességgel visszajárnak kutya fitneszre, egyrészt mert a kutyusok imádják a változatos eszközökön való tornát  (finom sonkás sajtért), másrészt pedig így a kutya mozgását rendszeresen szemügyre veszem, és a legkisebb eltérésre is azonnal fény derül.

Tovább az eszköztárra